Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 97 12 21 63

Send os en e-mail
Der er 133 varer.

Ure til mænd og kvinder forhandles online

Er du på udkig efter ure til enten mænd eller kvinder? Hos Mosekær forhandler vi ure, og vi har både herreure og dameure. Vi har hurtig levering i hele Danmark i vores online webshop, men du kan også kigge ind i vores smykkebutik i Herning. Kunderne i butikken kommer fra blandt andet Aarhus, Silkeborg og omegn.

Skagen, Seiko, Daniel Wellington og andre ure

Her på siden finder du vores store sortiment af ure til både kvinder og mænd. Vi forhandler herreure og dameure for enhver smag. Vi har også læderremme. Urerne er velegnet som gave til dig selv eller den, som du holder af. Julegave, fødselsdagsgave eller noget helt tredje. Det kan også være til dit barn eller barnebarn.

Vi kan for eksempel tilbyde et armbåndsur fra:

Seiko
Fossil
Bering
Festina
Skagen
Christina
Daniel Wellington
Andre ure.

Priserne for nogle af urmærkerne, såsom Daniel Wellington, Festina og Bering, begynder omkring 900 kroner. I den lidt højere ende kan vi for eksempel tilbyde en kronograf fra Hugo Boss, 1512803, i stål og med sort læderrem. Eller et Seiko Premier-dameur, SRKZ66P1, i stål med guldbelægning.

Seiko Premier SRG012P1 er et unikt herreur i sort stål og med en mørkeblå læderrem med prægning. Uret bliver trukket op, når du bevæger dig, men det kan også trækkes op manuelt. Seiko Prospex SSC264P1 er et spændende alternativt. Det har et quartz-urværk med solar-teknologi - det drives altså af lysenergi.

Vi har også drengeure og pigeure til overkommelige priser. Det kan være i klassiske drenge- og pigefarver, men det kan også være med et mere råt look. Nogle af urerne har mineralglas og andre har safirglas.

Køb dit armbåndsur online eller kom forbi

Vi har hurtig levering, hvis du bestiller online, og du kan se alle vores ure her på siden, men du er også velkommen i vores butik. Du er altid velkommen til at kontakt os, hvis du behøver hjælp til bestillingen, eller hvis du har et spørgsmål om en pris, et tilbud eller et bestemt urmærke.

Ring gerne til os på telefon 97 12 21 63 for at høre nærmere, eller skriv til e-mail post@mosekaer.dk

Underkategorier


Varer sidevis

Varer sidevis