Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 97 12 21 63

Send os en e-mail
Der er 189 varer.

Vielsesringe og forlovelsesringe af sølv, guld og hvidguld

Leder du efter nogle vielsesringe eller forlovelsesringe af for eksempel sølv, guld eller hvidguld? Hos Mosekær forhandler vi vielsesringe og forlovelsesringe online i vores webshop, hvor vi har kunder i hele Danmark. Vores forretning ligger i Herning, hvor der også kommer kunder fra blandt andet Silkeborg og Aarhus.

Forlovelsesringe og vielsesringe i alle prisklasser

Vi har et stort udvalg af forlovelsesringe og vielsesringe i guld, sølv og hvidguld, og der er noget for enhver smag og pengepung. Du eller I kan for eksempel vælge, om jeres vielsesring eller forlovelsesring skal være i 8, 14 eller 18 karat. Det kan også være med eller uden diamant. Desuden har vi ringe, der er sammensat af forskelligt ædelmetal. De fleste ringe er tidløse og læner sig om af de klassiske danske designs.

Vi har forlovelsesringe til en mere økonomisk pris såsom Kühnel 517317, som er lavet i sølv, og der kan tilkøbes en lille diamant til dameringe.

Kühnel 514246 er en lidt anderledes ring i sølv og 8 karat guld. Her kan der også tilkøbes en diamant til dameringen. Den er på 0,020 karat og i kvaliteten Wesselton SI. En lidt større guldring i 8 karat er Kühnel 514202, som har en brede på 5,5 millimeter. Du kan tilvælge en diamant til dameringen, som er på 0,090 karat.

Vi kan endvidere tilbyde mere luksuriøse vielsesringe, som stadig er diskrete og klassiske såsom Kühnel 514165. Den er 6,5 millimeter bred og i 18 karat rødguld. Diamanten er i 0,120 karat og i kvaliteten Wesselton SI. Alternativt er der Kühnel 514165, som er i 18 karat hvidguld. En lidt mere special vielsesring er Kühnel 514216, som er lavet i 18 karat hvid- og rødguld, og dameringen kan leveres med en diamant på 0,030 karat.

Bestil din ringe online eller besøg os butikken

Du er velkommen til at kigge ind i vores butik, men du kan nemt og hurtigt købe online. Samtidig kan du få en godt overblik over vores forlovelsesringe og vielsesringe her på siden, herunder deres priser og designs. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Du kan ringe til os på telefon 97 12 21 63 for at få mere at vide, eller du kan skrive til e-mail post@mosekaer.dk

Underkategorier


Varer sidevis

Varer sidevis