Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 97 12 21 63

Send os en e-mail
Der er 553 varer.

Guldsmykker og sølvsmykker til kvinder sælges online

Er du på udkig efter guldsmykker og sølvsmykker til salg? Hos Mosekær har vi et stort sortiment af sølvsmykker og guldsmykker til kvinder for enhver smag. Vi har en fysisk butik i Herning, hvor der også kommer kunder fra blandt andet Silkeborg og Aarhus. Derudover har vi kunder i hele Danmark, som benytter vores online webshop.

Sølv- og guldsmykker fra blandt andet Christina og Nordahl

Her på denne side kan du finde vores brede udvalg af sølv- og guldsmykker, som rækker over blandt andet fingerringe, ørestikkers og mange andre smykker af sølv og guld.

Vi forhandler smykker såsom:

 

Vi har blandt andet smykkemærker som for eksempel Christina-smykker, Nordahl-smykker og mange flere. Christinas smykker bliver fremstillet i hånden efter hendes egne tegninger. Alle de små kunstværker er i ægte materialer. Nordahl Andersens smykker består af en bred vifte af stærke brands, som er i vækst, og Nordahl Jewelry er et af de absolut mest populære danske smykkebrands.

Vi kan for eksempel tilbyde et flot Christina Herning-kampagnevedhæng, som er forgyldt og pyntet med en laboratoriefremstillet diamant. Forsiden er matteret, og der står Herning på bagsiden.

Vi har også det unikke Christina-læderarmbånd med en forgyldt Marguerite. Alle Christinas læderarmbånd skal tilpasses inden brug, og derfor er låsen ikke limet fast. Eller det spændende læderarmbånd, Gun Metal, til charms. Det leveres med en lås i stål, guldbelagt stål eller rosaguldbelagt stål.

Vi har endvidere de flotte Christina Shooting Star Crawlers i sølv og guldbelagt sølv, og dette ørepynt følger øret op mod brusken. Det er lavet med to krystalkvarts.

Køb dine smykker online eller i vores butik

Du er altid velkommen i vores fysiske butik, men det er nemt og hurtigt at benytte vores webshop. Køb guldsmykker og sølvsmykker i webshoppen, hvor vi har levering i hele landet. Du kan også komme forbi eller kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om aktuelle tilbud på smykker.

Du kan ringe til os på telefon 97 12 21 63 for at høre mere, eller du kan skrive til os på e-mail post@mosekaer.dk

Underkategorier

 • Ombytningsserier
 • Forlovelses/Vielsesringe
  Vielsesringe og forlovelsesringe af sølv, guld og hvidguld Leder du efter nogle vielsesringe eller forlovelsesringe af for eksempel sølv, guld eller hvidguld? Hos Mosekær forhandler vi vielsesringe og forlovelsesringe online i vores webshop, hvor vi har kunder i hele Danmark. Vores forretning ligger i Herning, hvor der også kommer kunder fra blandt andet Silkeborg og Aarhus. Forlovelsesringe og vielsesringe i alle prisklasser Vi har et stort udvalg af forlovelsesringe og vielsesringe i guld, sølv og hvidguld, og der er noget for enhver smag og pengepung. Du eller I kan for eksempel vælge, om jeres vielsesring eller forlovelsesring skal være i 8, 14 eller 18 karat. Det kan også være med eller uden diamant. Desuden har vi ringe, der er sammensat af forskelligt ædelmetal. De fleste ringe er tidløse og læner sig om af de klassiske danske designs. Vi har forlovelsesringe til en mere økonomisk pris såsom Kühnel 517317, som er lavet i sølv, og der kan tilkøbes en lille diamant til dameringe. Kühnel 514246 er en lidt anderledes ring i sølv og 8 karat guld. Her kan der også tilkøbes en diamant til dameringen. Den er på 0,020 karat og i kvaliteten Wesselton SI. En lidt større guldring i 8 karat er Kühnel 514202, som har en brede på 5,5 millimeter. Du kan tilvælge en diamant til dameringen, som er på 0,090 karat. Vi kan endvidere tilbyde mere luksuriøse vielsesringe, som stadig er diskrete og klassiske såsom Kühnel 514165. Den er 6,5 millimeter bred og i 18 karat rødguld. Diamanten er i 0,120 karat og i kvaliteten Wesselton SI. Alternativt er der Kühnel 514165, som er i 18 karat hvidguld. En lidt mere special vielsesring er Kühnel 514216, som er lavet i 18 karat hvid- og rødguld, og dameringen kan leveres med en diamant på 0,030 karat. Bestil din ringe online eller besøg os butikken Du er velkommen til at kigge ind i vores butik, men du kan nemt og hurtigt købe online. Samtidig kan du få en godt overblik over vores forlovelsesringe og vielsesringe her på siden, herunder deres priser og designs. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan ringe til os på telefon 97 12 21 63 for at få mere at vide, eller du kan skrive til e-mail post@mosekaer.dk. 
 • Dåbsting
 • Ringe
 • Halskæder
 • Øreringe
 • Armbånd
 • Vedhæng
 • Charms

Varer sidevis

Varer sidevis